faillissement Nederlandse Moslim Omroep

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Johan14
    • Jul 2010
    • 2

    faillissement Nederlandse Moslim Omroep

    Op de website www.daanveilingen.nl wordt op dit moment de volledige inventaris geveild uit het faillissement van de Nederlandse Moslim Omroep, inclusief alle opname - en geluidsapparatuur.
  • sis
    • Jul 2003
    • 3305

    #2
    En wat is de reden van het faillissement ? Jammer toch .
    sis
    Last edited by Radar; 09-07-10, 10:36. Reason: Onnodig geqoute
    Fulltime freelance muzikant, producer , componist.

    Comment

    • showband
      • May 2001
      • 4524

      #3
      voor de reden:
      AD Home

      samenvatting:

      04/11/09 16u44
      DEN HAAG - Bij een strafrechtelijk onderzoek naar misbruik van omroepgeld van de Nederlandse Moslim Omroep (NMO) heeft de FIOD-ECD woensdag vier verdachten aangehouden.
      Dat meldde het functioneel parket van het Openbaar Ministerie (OM).

      23/02/10 11u36
      Moslimomroep vraagt uitstel van betaling aan

      HILVERSUM - De Nederlandse Moslim Omroep (NMO) heeft dinsdag surseance van betaling aangevaagd. De financiële problemen van de omroep worden volgens voorzitter Aissa Zanzen veroorzaakt door een aantal beslagleggingen als gevolg van rechtszaken tegen de omroep.

      23/02/10 17u39
      Moslimomroep krijgt uitstel van betaling

      HILVERSUM - De Nederlandse Moslim Omroep (NMO) heeft dinsdag voor de rechtbank in Amsterdam uitstel van betaling gekregen. De financiële problemen van de omroep worden volgens voorzitter Aissa Zanzen veroorzaakt door een aantal beslagleggingen als gevolg van rechtszaken tegen de omroep. Er moet nog een bewindvoerder worden aangesteld.
      ''De enige manier om de bedrijfsvoering weer op gang te krijgen, was het aanvragen van uitstel van betaling. We hadden de beslagleggingen ook kunnen aanvechten via een kort geding, maar we mogen van het Commissariaat voor de Media niet meer juridische procedures aangaan'', legt Zanzen uit.

      De zendmachtiging van de NMO loopt tot 1 september. De omroep wil ook de laatste maanden nog islamitische programma's blijven maken voor de publieke zenders op radio en televisie. De NMO hoopt met de aangevraagde surseance de financiële boekhouding weer op orde te krijgen om die taak uit te kunnen voeren.

      Na 1 september heft de NMO zichzelf op, samen met de Nederlandse Islamitische Omroep (NIO). De vrijkomende zendtijd voor de nieuwe periode tot december 2015 wordt toegewezen aan de nieuwe Stichting Moslim Omroep Nederland (SMON). (ANP)


      07/07/10 18u28
      Heibel bij nieuwe moslimomroep

      HILVERSUM - De Moslim Omroep Nederland (MON) is nog voordat de uitzendingen in september beginnen, in aanvaring gekomen met een deel van de achterban. Er wordt intern gemord over de omroepnaam OUMA en er is onenigheid over de benoeming van de interim-manager Maurice Koopman.
      Dit heeft voorzitter Radi Suudi van de MON gezegd naar aanleiding van berichtgeving in NRC Handelsblad.


      Organisatorisch hebben ze KENNELIJK wat paralellen met LPF / Trots Op Nederland.

      Op zich erg zonde. Dit was de enige omroep de Wilders aanbood om zijn film FITNA uit te zenden op nationale TV. Als hij beloofde daarna ook in een uitzending erover in discussie te gaan tijdens een serieus actualiteitenprogramma.
      Last edited by showband; 09-07-10, 08:41.
      lekker belangrijk!

      Comment

      Working...