Heren en dames,
Vraagje, ik ben opzoek naar 'horeca modellen'. Modellen die nauwkeurig vertellen bij hoeveel bezoekers je hoeveel % (en in reëele getallen) cola, bier, bacardi, vodka, witte- en rodewijn enz. enz. enz. nodig hebt. Zal wel niet zo'n makkelijke vraag zijn en ook niet 1-2-3 te beantwoorden want ik kan me zo voorstellen dat het aan de doelgroep ligt, tijd van het jaar en hoeveel longnecks er in de afgelopen week zijn aangeslagen... Maar heeft iemand enig idee? Meestal nemen wij een horeca groothandel in de arm, die nemen bij grote hoeveelheden 'graag' alles wat niet aangebroken is terug. Maar bij de wat kleinere feesten en partijen... 25 - 200 man???
Alvast bedankt!
Vraagje, ik ben opzoek naar 'horeca modellen'. Modellen die nauwkeurig vertellen bij hoeveel bezoekers je hoeveel % (en in reëele getallen) cola, bier, bacardi, vodka, witte- en rodewijn enz. enz. enz. nodig hebt. Zal wel niet zo'n makkelijke vraag zijn en ook niet 1-2-3 te beantwoorden want ik kan me zo voorstellen dat het aan de doelgroep ligt, tijd van het jaar en hoeveel longnecks er in de afgelopen week zijn aangeslagen... Maar heeft iemand enig idee? Meestal nemen wij een horeca groothandel in de arm, die nemen bij grote hoeveelheden 'graag' alles wat niet aangebroken is terug. Maar bij de wat kleinere feesten en partijen... 25 - 200 man???
Alvast bedankt!
Comment